Rabindranath Tagore (1861-1941)- Jeta

Rabindranath Tagore (1861-1941)

Rabindranath Tagore (1861-1941)

“Flija dhe andrroja që jeta t’mos ishte tjetër veçse gëzim.

U zgjova dhe e kuptova se jeta s’ishte tjetër veçse shërbim…

Shërbeva dhe i përfshimë në shërbim kishte qenë gëzimi…” 

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: , ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook