Që këta njerëz, të mos mbajnë më fjalime… – nga Rexhep Shahu

Shkrimtari Agim Gjakova midis Rexhep Shahut, Behar Gjokës dhe Izet Durakut

Shkrimtari Agim Gjakova midis Rexhep Shahut, Behar Gjokës dhe Izet Durakut

Që këta njerëz, të mos mbajnë më fjalime…

nga Rexhep Shahu

nga dosja e Sigurimit kundër shkrimtarit Agim Gjakova

104 drejtorë e përgjegjësa Sigurimi që kanë dhënë urdhëra, udhëzime e porosi kundra meje; 50 e kusur bashkëpunëtorë sigurimi që më kanë ndjekë gjithë kohën; 40 plane operative të hartuara nga Sigurimi i Shtetit, qysh me e zbulue veprimtarinë armiqësore të shkrimtarit Agim Gjakova…
Këto janë në dosjen time që e ka krijue Sigurimi i Shtetit komunist kundër meje, më thotë shkrimtari Agim Gjakova, nipi i Haki Tahës që vrau Miladin Popoviçin krijuesin e Partisë Komuniste të Shqipërisë.
E tash që e ke këtë dosje tmerri, çfarë, e pyeta sot një vit Agimin.
Tash hiq…! Unë due me i dijtë, me i identifikue të gjithë këta emra, jo për ndonjë hakmarrje, aspak, por dua ti di këta emra, që këta njerëz të mos mbajnë më fjalime e të mos bëhen deputetë, ministra e udhëheqësa, se do ta vrasin përditë demokracinë nga frika. Duhen dijtë këta emra… Që unë të mos i lejoj më ata të vazhdojnë…!
.
Marrë nga muri i Fb i Rexhep Shahut, 25 nëntor 2020
.
Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Gazeta  Etiketat: , , , ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook