Pjetër Bogdani (1625-1689) – Kultura

Pjetër Bogdani (1625-1689)

Pjetër Bogdani (1625-1689)

“Ku lulëzojnë shkencëtarët, letrarët dhe dija,

lulëzon e mira”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook