Përtej rastësive dhe kreshërive – Anne Hathaway – Bashkëshorti dhe William Shakespeare

 Anne Hathaway - Bashkëshorti dhe Shekspiri

Anne Hathaway – Bashkëshorti dhe Shekspiri

Përtej rastësive dhe kreshërive –

Anne Hathaway – Bashkëshorti dhe William Shakespeare

Interesante gjithmonë bota e kërshërive dhe e rastësive. Ja një shembull që e gjeta dje në rrjet:
Bashkëshorti i aktores Anne Hathaway ka një ngjashmëri të dukshme me poetin dhe dramaturgun anglez William Shakespeare. Gruaja e këtij të fundit, e ndarë nga jeta në vitin 1623, quhej pikërisht Anne Hathaway. Dhe në një nga pasazhet që Shakespeare ka lënë si dedikim ndaj bashkëshortes, ndër të tjera shkruhet:
“Jeta qenka shumë e shkurtër dhe një e tillë nuk mjaftoka për të përjetuar dashurinë që ndiej për ty. Të premtoj që do të të kërkoj në jetën tjetër…”

Marrë nga Muri i Fb i Elis Kulo, 7 mars 2023

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Gazeta  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook