“Pendë e Kristaltë” edhe sopranos Blerta Zhegu

Sopranoja Blerta Zhegu - Koncert ne Akademine e Arteve - 19 tetor 2017

Sopranoja Blerta Zhegu – Koncert ne Akademine e Arteve – 19 tetor 2017

“Pendë e Kristaltë” edhe sopranos Blerta Zhegu

Juria vlerëson sopranon Blerta Zhegu, me çmimin ndërkombtar
“Penda e Kristaltë”
.
me kët motivacion:
.
“Si nji ndër talentet më të sukseshëm
në interpretimin e kryeveprave të muzikës klasike
po edhe majat e muzikës shqiptare, në skenat më të njohura të botës.
Gërshetimi i natyrshëm i kulturës shqiptare dhe asaj perëndimore
në talentin e z. Blerta Zhegu përban nji dhunti të mrekullueshme bashkohore…”
.
Juria uron sopranon Blerta Zhegu për “Pendën e Kristaltë.”
.
Propozoi Jurisë
Jozef Radi
Sopranoja Blerta Zhegu - "Pendë e Kristaltë"

Sopranoja Blerta Zhegu – “Pendë e Kristaltë”

 

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Gazeta  Etiketat: , , , ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook