Paulo Coelho – Bota

Paulo Coelho

Paulo Coelho

“Bota mund të ndryshohet me shembullin tuaj,

dhe jo me mendimin tuaj…!”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook