Paolo Borsellino (1940-1992) Mafia dhe Politika

Paolo Borsellino (1940-1992)

Paolo Borsellino (1940-1992)

“Politika dhe mafia janë dy pushtete që jetojmë mbi kontrollin e së njejtës hapsirë.

Ato o bëjnë luftë mes tyre

o merren vesh mirë…”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: , ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook