Oscar Wilde (1854-1900) – Njeriu

Oscar Wilde (1854-1900)

Oscar Wilde (1854-1900) 

“Sa ma shumë e studiojmë jetën dhe letërsinë,

aq ma shumë e ndjejmë se mbas çdo gjaje të bukur asht individi,

dhe s’asht çasti ai që e ban njeriun,

por asht njeriu që  krijon epoka…” 

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook