Oriana Fallaci (1929-2006) – Natyra Njerzore

Oriana Fallaci (1929-2006)

Oriana Fallaci (1929-2006)

Natyra njerzore asht tejet e pashpjegueshme,

pse ajo çka e ndan të Mirën prej së Keqes,

asht nji fill krejt i hollë, e të shumtën herëve pothuej krejt i padukshëm,

aq sa të mbetet ndër duer,

duke e trazue kështu të Mirën dhe të Keqen në nji mister turbullues…

mister në të cilin s’ia vlen ma me e gjykue nji njeri…

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook