Nicole Kidman (1967) – Shpëtimi

Nicole Kidman

Nicole Kidman (1967)

“Dëshira e punës dhe aftësia krijuese,

mund të bëhen gjithnji shpëtimi juaj…”  

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook