Nelson Mandela (1918-2013) – Përsosmënia

Nelson Mandela (1918-2013)

Nelson Mandela (1918-2013)

“…Nji mendje e mprehtë dhe nji zemër e mirë…

mbeten gjithnji kombinimi ma i gjetun…!”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook