Napoeleon Bonaparti – Bashkimi (1769-1821)

Portret i Napoleon Bonapartit

Portret i Napoleon Bonapartit

“Ka vetëm dy gjana qi i bashkojnë njerëzit…

frika dhe interesi…!”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: , , ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook