Michael Jordan (1963) – Suksesi

Michael Jordan

Michael Jordan

“Shpesh më kanë dhanë besimin e gjuejtes  së fitores n’sekondën e fundit,

dhe unë e kam humbë

Kam dështue shumë e shumë herë në jetë…

dhe pikërisht prej kësaj sot ndjehem i suksesshëm…” 

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook