Marilyn Monroe (1926-1962) Kujtesa

Marilyn Monroe (1926-1962)

Marilyn Monroe (1926-1962)

“Shpesh m’duhet me harrue se çka dëshiroj,

dhe me i kujtue vetes se çka meritoj… “

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook