Marilyn Monroe (1926 -1962) – Falenderimi

Marilyn Monroe (1926-1962)

Marilyn Monroe (1926-1962)

“Kam mësue qysh e vogël me ecë vetë,

dhe s’kam pranue leksione për me falenderue askënd…”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook