Maria Callas (1923-1977) Artistja

Maria Callas (1923-1977

Maria Callas (1923-1977

“Jo, s’jam engjëll dhe as pretendoj të jem.

S’ban pjesë te rolet e mia.

Po ama s’jam as djall.

Jam nji grua dhe nji artiste serioze,

dhe do më pëlqente të gjykohesha veç për kët…”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook