Maria Callas (1923-1977) Artisti

Maria Callas (1923-1977)

Maria Callas (1923-1977)

Nuk jam nji engjëll dhe as pretendoj të jem.

Nuk ban pjesë te rolet e mia.

Po ama nuk jam as djall.

Jam nji grua dhe nji artiste serioze,

dhe do të doja të gjykohesha veç për kët…

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook