Luigi Maria Ugolini (1895-1936) – Shqiptarët (Albania Antica)

Ugolini në zbulimet e Butrintit

Luigi Maria Ugolini dhe zbulimet në Butrint

“Shqiptarët janë prej racave ma të vjetra europiane,

shpëtue për mrekulli e mbrritë deri në ditët tona…!” (Albania Antica fq.25)

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: , , ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook