Lind Princesha Geraldinë, stërmbesë e Mbretëreshës Geraldinë! – Njoftim Zyrtar Familja Mbretërore

Njoftim Zyrtar Familja Mbretërore

Njoftim Zyrtar Familja Mbretërore

Lind Princesha Geraldinë, stërmbesë e Mbretëreshës Geraldinë!

Njoftim Zyrtar Familja Mbretërore

Sot, më 22 tetor 2020, është 18 vjetori i vdekjes së Mbreterëshës Geraldinë (e vetmja mbretëreshë e shqiptarëve)
Po sot, me 22 tetor 2020 në Maternitetin “Mbreterësha Geraldinë” në Tiranë ka lindur stërmbesa e saj (vajza e nipit).
E porsalindura ka marrë emrin e stërgjyshes… Geraldinë
Le të urojmë që Princesha Geraldinë të trashëgojë sharmin dhe dashurinë për shqiptarët dhe Shqipërinë si stërgjyshja e saj.
.
Princ Leka & Princesha Elia

Princ Leka & Princesha Elia

Njoftim Zyrtar

Familja Mbretërore Shqiptare është e lumtur të bashkëndajë lajmin e lindjes së Lartësisë së Saj Mbretërore Princeshës Geraldinë që u erdhi në jetë Lartësive të Tyre Mbretërore Princit Leka të Shqiptarëve dhe Princeshës Elia, ditën e enjte, 22 tetor 2020, ora 09:30.
Princesha Elia lindi pa vështirësi në spitalin obstetrik-gjinekologjik “Mbretëresha Geraldinë” në Tiranë.
Si nëna ashtu edhe bebi gëzojnë shëndet të plotë, falë edhe kujdesit të lavdërueshëm të personelit mjeksor.
.
Mbretëresha Geraldinë

Mbretëresha Geraldinë

Official Announcement

The Albanian Royal Family is delighted to announce the birth of Her Royal Highness Princess Geraldine, who was born to Their Royal Highnesses Crown Prince Leka of the Albanians and Crown Princess Elia, Thursday the 22nd of October.
Crown Princess Elia was safely delivered at 09:30, the “Queen Geraldine Maternity Hospital” in Tirana.
Her Royal Highness and her child are both doing well.
Falenderojmë ekipin mjeksor!
Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Gazeta  Etiketat: , , ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook