Leon Tolstoj – Besimi në vete dhe te të tjerët…

Leon Tolstoj (1828-1910)

Leon Tolstoj (1828-1910)

“Duke besue n’vetvete,

njeriut gjithnji i duhet m’u përballë me gjykimin e tjerëve,

duke besue të tjerët,

ai gjithnji do t’ketë mirkuptimin e atyne që e rrethojnë…”  Tolstoj

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook