Lao Tzu (604-531-p.K.)- Fati juaj

Lao Tzu (604-531 p.K)

Lao Tzu (604-531 p.K)

Mendimet e tua bahen fjalë,
fjalët e tua bahen veprime,
Veprimet e tua sjellin huqet,
huqet e tua bahen karakteri yt  …
dhe karakteri juaj – bahet fati juaj.

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook