Kurani sure 73/10 – Dinjiteti

Kurani

Kurani

“Përballo me kurajo gjithçka të thonë, dhe largohu me dinjitet prej tyne…” 

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: , ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook