Kostandin Kavafis (1863-1933) – E vërteta

Kostandin Kavafis (1863-1933)

Kostandin Kavafis (1863-1933)

E vërteta asht mëkat, forma ma çnjerëzore

dhe ma e pagdhendun e falsitetit.

Po dikush duhet ta thotë,

veç me e ruejtë kryet prej trekambëshit,

po veç atëherë duhet.

 

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook