Kahlil Gibran (1883-1931) – Pema dhe njeriu

Khalil Gibran (1931)

Khalil Gibran (1883-1931)

“Nëse nji pemë do ta shkruante biografinë e saj,

s’do të ishte fort ndryshe prej asaj të nji familjeje njerzish… “

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: , ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook