Joseph Gebbels (1897-1945) Gënjeshtra

Joseph Goebbels (1897-1945)

Joseph Goebbels (1897-1945)

“Përsëriteni nji gënjeshtër

njiqind herë,

njimijë herë,

njimilion herë

dhe ajo ka me u ba nji e vërtetë…!”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook