Ish guvernatori dhe gjumi nën hije të statujës së vet – nga Ilir Çumani

Arnold Schwarzenegger dhe statuja e tij

Arnold Schwarzenegger dhe statuja e tij

Ish guvernatori dhe gjumi nën hije të statujës së vet

nga Ilir Çumani

Aktori i famshëm Arnold Schwarzenegger postoi një foto të tijën duke fjetur poshtë statujës së tij të famshme prej bronzi, ku shkruante me keqardhje: “Si ndryshojnë kohët….!”
Arsyeja që e shkroi, nuk ishte se ishte plakur, por sepse kur ai ishte Guvernator i Kalifornisë, inauguroi një hotel me statujën e tij përballë hotelit. Administratori dhe drejtuesit e hotelit i thanë se mund të shkonte sa herë të donte të qëndronte në hotel; gjithmonë do të gjendej një dhomë bosh për të.
Kur ai nuk ishte më Guvernator, shkoi një ditë në hotel, por administratori nuk i dha një dhomë për të bujtur me argumentin se hoteli ishte i gjithë i rezervuar.
Ai mori një batanije dhe u shtri para statujës së tij. Ke këtë donte t’i jepte një mesazh njerëzve: Kur isha Guvernator ata më luteshin dhe më lëpiheshin, por tani që s’jam më me post, më harruan dhe harruan edhe premtimin e dhënë!
Po kohët kanë ndryshuar. Mos i zër asnjëherë besë postit që ke, se një moment, vjen dita e humb, dhe të gjithë ata që të rrinin pas teje për interesa, as do t’ia dinë më për ty!
.
Marrë nga Muri i fb i Ilir Çumanit 22 gusht 2019

 

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Gazeta  Etiketat: , ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook