Ibrahim Kodra – Në Shenjë të Kohës… Ekspozitë-Homazh e piktorëve Italianë

Në Shenjë të Kohës...

Ibrahim Kodra – Në Shenjë të Kohës…

Në Shenjë të Kohës…

Ekspozitë-Homazh e piktorëve Italianë

në Kujtim të Maestro Ibrahim Kodra

Pjesmarresit ne Homazhin-Ekspozite Maestro Kodra

Pjesmarresit ne Homazhin-Ekspozite Maestro Kodra

“Nel segno del tempo”

Omaggio a Ibrahim Kodra.

“In occassione del 9° anniversario dalla scomparsa del Maestro…”
Mostra collettiva con:
Antonino Nino Attina,
Giovanni Blandino,
Matteo Cannata,
Mirella Gerosa,
Paola Grott,
Alfredo Mazzotta

Ibrahim Kodra - Lufta per pushtet

Ibrahim Kodra – Lufta per pushtet

Këtë vit, një grup artistësh që kanë studiuar në Akademinë e Breras, dhe që janë edhe mësimdhënës në pikturë e skulpturë në këtë lice dhe akademi, ndër më të famshmet e botës, shprehën dëshirën e tyre që me rastin e 9 vjetorit të ndarjes nga jeta të Maestro Ibrahim Kodrës, të hapnin një ekspozitë -homazh, në nderim të Maestro Kodrës dhe veprës së tij…
E prita me shumë dëshirë këtë propozim ekspozite, kurimi i së cilës iu ngarkua Prof. Alfredo Mazzotës. U vendos që inaugurimi i saj të bëhet në ambientet e shtëpisë-muze Ibrahim Kodra në Milano… çdo artist pjesmarrës paraqiti nga dy punime seicili…
Duhet të jeshë i pranishëm në këtë paraqitje, që të kuptosh emocionet që ta përshkojnë shpirtin kur sheh këta artistë italianë se sa e respektojnë Maestro Kodrën dhe me sa dashuri e respekt flasin për të, dhe veprën e tij…

Fondacioni "Ibrahim Kodra"

Fondacioni “Ibrahim Kodra”

Përmes faqes së Fondacionit “Ibrahim Kodra” mund të krijoni një ide më të qartë e më të plotë…
Në këtë manifestim kulturor mori pjesë edhe trupi përfaqsues i Konsullatës sonë në Milano nga Roma erdhi edhe Ambasadorja e Kosovës Bukurie Gjonbalaj…

Fondazione Ibrahim Kodrandodhet ne Milano Italia dhe mund të vizitohet duke prenotuar ne email ibrahimkodra@yahoo.it ose duke telefonuar 0039.3287974887. Hyrja është pa pagesë…

Kjo faqe u përgatit nga Jozef Radi dhe Fatos Dashi Faslliu

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook