Heshtja… Edvania Paes – Cesare Pavese

heshtja...

Heshtja…

“Në heshtje mundesh me i ndigjue krejt tingujt e kësaj bote…

Ata s’janë askund tjetër veç thellë mbrenda teje!

Sepse heshtjet s’rrëfejnë asgja,

heshtjet s’kanë asgja me rrëfye…!” Edvania Paes

“Mjafton veç pak heshtje

dhe gjithçka shkon në vend të vet…” Cesare Pavese

 

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook