Herodoti – (484-425 p.K.) – Dija dhe Pushteti

Herodoti - Relief ne Louvre

Herodoti – Relief ne Louvre

“Kjo asht vuejtja ma e madhe për nji njeri…

Me pasë dije pafund dhe asnji lloj pushteti…!” 

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: , ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook