Herman Hesse – Vetvetja

Herman Hesse (1877-1962)

Herman Hesse (1877-1962)

“…Ajo çka vlen asht e gjitha mbrenda nesh; nga jashtë askush s’mund të na ndihmojë…

Mos u futni në luftë me veten tuej, jetoni në harmoni dhe dashni me vetveten… veç kështu gjithçka bahet e mundshme…!” 

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook