Gruaja – Fridrich Nietzsche

Friedrich Nietzsche

Friedrich Nietzsche

“…Zoti e krijoi gruan! Dhe me thanë të drejtën prej atij çasti pushoi së ekzistuemi mërzia… po njiherësh pushuen se ekzistuemi edhe mjaft gjana tjera… Kështu, gruaja u ba gabimi i dytë i Zotit…”

 

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook