George Bernard Shaw – Vlera e Njeriut

George Bernard Shaw

George Bernard Shaw

“…Kjo botë ka vetëm dy cilësi: e dobishmja dhe e padobishmja, dhe ka vetëm dy lloje njerzish: ata që vlejnë vërtet dhe ata që s’vlejnë nji grosh…!”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook