Frati Jerzi Popielushko

Jerzy Popieluszko (1947-1984)

Jerzy Popieluszko (1947-1984)

”…Skllavëria jonë vjen prej fakti,

se i nënshtrohemi sundimit të mashtrimit,

dhe s’ia çjerrim maskën

e as protestojmë çdo ditë kundra tij…!”

Jerzy Popieluszko - Martir Polak

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: , ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook