Frati Jerzi Popielushko

Jerzy Popieluszko (1947-1984)

Jerzy Popieluszko (1947-1984)

”…Skllavëria jonë vjen prej fakti pse i nënshtrohemi sundimit të mashtrimit,

dhe s’ia çjerrim maskën dhe as protestojmë çdo ditë kundratij…!”

Martir Polak

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: , ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook