Francis Bacon (1561-1626) – Konflikti i Dashnisë

Francis Bacon (1561-1626)

Francis Bacon (1561-1626)

“Asht e pamundun me u dashurue,

e me qenë njiherit i urtë dhe i mençun!”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook