Faik Konica (1875-1942) – Shqiptaret

Faik Konica (1975-1942)

Faik Konica (1875-1942)

“Duke parë dhe duke dëgjuar,

bota mësojnë ment dhe ndërtohen.

Ne shqiptarët s’marrim dot mësime;

malet të tunden dhe të rrëkëllehen,

ne nuk e ndryshojmë mënyrën tonë.

Mbani mirë këtë që po u thom:

në njëqint vjet, në vafshim si vemi,

do të jemi aqë poshtë sa dhe sot.”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,
Një përgjigje
  1. shehi lola Tha:

    Nuk mund t’i heqësh nji presje…!

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook