Faik Konica (1875-1942) – Miss Durhami dhe Shën Gjergji

Faik Konica (1875-1942)

Faik Konica (1875-1942) 

“Kur Miss Durham-i do të ikte nga Kruja, afrohej dita e Shën Gjergjit

dhe krutanët iu lutën zonjës angleze të qëndrojë për atë të kremte,

më e madhja e kremte e vendit.

Dhe, Miss Durhami pyeti: Unë kujtoja se jeni të gjithë muhamedanë ju këtu.

-Ashtu jemi, – i thanë krutanët, – por  ama, ditën e Shën Gjergjit s’e lemë pa mbajtur.”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: , ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook