Faik Konica (1875-1942) Maj-Qershor

Faik Konica (1875-1942)

Faik Konica (1875-1942)

“Maji dhe qershori – dy muaj vëllezër –

vijnë buzëqeshur duke hedhur lule e duke përndarë pemë…

Edhe në qofshi i ngrysur nga mendimet,

do të mirrni pak zemër e do t’pajtoheni përsëri me jetën”.

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: , ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook