Faik Konica (1875-1942) – Injoranca

Faik Konica (1875-1942)

Faik Konica (1875-1942)

“Në çdo kohë ka patur dhe do të ketë gjithmonë njerëz të gatshëm

të flasin dhe të shkruajnë mbi çështje për të cilat nuk dinë asgjë…”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook