Erih Maria Remarque (1898-1970) Vdekja

Erih Maria Remarque (1898-1970)

Erih Maria Remarque (1898-1970) 

Kur ju e doni dikë, gjithnji mendoni:

Njeni prej nesh do të vdesë para tjetrit, dhe dikush do mbetet vetëm.

Nëse nuk mendojmë kështu,në të vërtetë nuk dashurojmë.

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook