Dante Alighieri – (1265 -1321) – Njeriu

Statuja e Dante Alighierit

Statuja e Dante Alighierit

“Njerëz jeni,

dhe jo kope delesh të dalme mendsh…!”

“Parajsa” 

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook