Charlie Chaplin (1889-1977) – E qeshuna

Charlie Chaplin (1889-1977)

Charlie Chaplin (1889-1977)

“E qeshuna asht nji qëndrim sfide…

prandej duhet me i qeshë në fytyrë

tragjedisë, fatkeqsisë dhe pamundësisë sonë përballë forcave të natyrës…

nëse s’dëshirojmë me u çmendë…!” 

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook