Charles-Augustin Sainte Beuve (1804-1869) – E ardhmja

Charles Sugustin Sainte Beuve (1804-1869)

Charles Sugustin Sainte Beuve (1804-1869)

“Nëse e mendojmë shumë dhe sinqerisht të shkuemen,

dhe nëse e kuptojmë mirë atë –

do me thanë se e andrrojmë me të vërtetë të ardhmen…”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook