Arkivi për Kategorin » Kënga si Kujtesë «

Elvis Presley, legjenda e Rock & Rollit (8 janar 1935 – 16 gusht 1977)

Elvis Presley, legjenda e Rock & Rollit (8 janar 1935 – 16 gusht 1977) Elvis Aaron Presley ishte njeri nga binjaket që lindi i shëndoshë. Ai u lind në Tupelo Mississipi Lexo Me Teper.

Simon & Garfunkel – The Sound of Silence

The Sound of Silence 1964 Nji kangë e jetës sonë… refleksion nga Jozef Radi “The sound of silence” Simon and Garfynkel ...në 50 vjetorin pavdeksisë së nji kange… Melodia e Heshtjes… Simon & Garfunkel Lexo Me Teper.

S’ia luen kush kufijit Prek Calit

Legjenda e kangve e mbetun ndër Lahuta Shpesh historia jonë, duke mos pasë as libra të ku shkruhej e as ku të ruhej, duke i mungue kronikanët e historianët që t’i Lexo Me Teper.

Kupe Danja… poemë nga Arshi Pipa (1950)

Kupe Danja… poemë nga Arshi Pipa (1950) Në këtë foto të “Fototekës Marubi” është Kupe Danja, një figurë e njohur në Shkodër, e përmendur për një gjest shumë fisnik që kreu Lexo Me Teper.

Rita Ora – Shine Ya Light

Rita Ora – Shine Ya Light

Ciao amore ciao – Giusy Ferreri e Luigi Tenco

   “Ciao, amore, ciao!” Luigi Tenco & Giusy Ferreri Festivali tradicional i Sanremos e mbylli edhe sivjet për të 63 herë siparin e vet dhe pati si fitues nji djalosh: Marco Mengonin me Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook