Arkivi për Kategorin » Humor «

“Metamorfoza e djallit…” humor nga Gjosho Vasija

“Metamorfoza e djallit…” poezi humoristike nga Gjosho Vasija “Shih pashë bukën kë po shoh…. posi xhanëm nuk po t’njoh? Kem pasë shpijat pranë e pranë, …t’kam njoftë babë e t’kam njoftë nanë. kemë luejtë bashkë Lexo Me Teper.

Qetë e Zihniut (Rrëfime me humor nga Savra)

Qetë e Zihniut Rrëfim nga Savra Nji personazh mjaft simpatik në Savër, ishte edhe Zihni Asllani nga Tepelena… Zihniu ishte njeri humor të natyrshëm, me nji batutë spontane, me nji sens Lexo Me Teper.

Foksi i Lazrit

Foksi i Lazrit Nga fundi i viteve ‘70, Lazri mori nji qen të vogël dhe e thirri Foks! Meqë shtëpia jonë ishte si me thanë në “Synin e Ciklonit”, qeni i vogël Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook