Arkivi për Kategorin » Botimet «

Fashizmi Dhe Fryma Shqiptare – Vangjel Koça

Fashizmi dhe Fryma Shqiptare Parathania nga Vangjel Koça Vendi ynë është një lëmsh i ngatërruar problemesh: problem moral, problem mendor, problem politik, problem shoqëror, problem kombëtar. Këtë lëmsh të ngatërruar problemesh ia Lexo Me Teper.

Muret e muzgut Poezi nga Lazër dhe Jozef Radi

Muret e muzgut Poezi nga Lazër dhe Jozef Radi Botuar nga shtëpia botuese “Lilo” me kopertinë të Eleni Laperit. Redaktore Sevim Arbana, Tiranë 1993, 1000 kopje, (fq. 160) “Muret e Muzgut” asht Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook