Carl Gustav Jung (1875-1961) – Pushteti dhe Dashnia

Carl Gustav Jung (1875-1961)

Carl Gustav Jung (1875-1961)

“Atje ku dashnia mbretnon,

s’ka dëshirë pushteti,

atje ku pushteti sundon

mungon dashnia.

Pse ato i bajnë hije njena tjetrës…!” 

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: , ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook