“Bota shqiptare e Branko Merxhanit” – botim i ri Ndriçim Kulla

Ndriçim Kulla - Bota Shqiptare e Branko Merxhanit

Ndriçim Kulla – Bota Shqiptare e Branko Merxhanit

f

 “Bota shqiptare e Branko Merxhanit”

botim i ri Ndriçim Kulla

Ka dalë nga shtypi dhe u hodh në qarkullim libri i ri i autorit Ndriçim Kulla “Bota shqiptare e Branko Merxhanit” i paralajmëruar gjithashtu në shtyp disa ditë parë dhe i botuar nga Shtëpia Botuese Plejad. Libri është një studim voluminoz me rreth 462 faqe i menduar për shumë vite me radhë dhe i shkruar në kohën e karantinës së imponuar nga pandemia e koronaviruesit. Branko Merxhani është figurë e rëndësishme e Rilindjes tonë Kulturore dhe nëpërmjet këtij libri lexuesi do njohë në mënyrë të arsyetuar jo vetëm idetë mjaft bashkëkohore të Branko Merxhanit por edhe shumë element të jetës së tij enigmatike.
.

Pasaporta e librit

Titulli: Bota Shqiptare e Branko Merxhanit
Autori: Ndriçim Kulla
Isbn: 978-9928-183-50-7
Cmimi: 1000 leke – Faqe: 462
Copyright: AUTORI – BOTIMET PLEJAD, 2020

 

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Gazeta  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook