Blaise Pascal (1623-1662) Drejtësia dhe Pushteti

Blaise Pascal (1623-1662)

Blaise Pascal (1623-1662)

“Drejtësia pa pushtet asht anarki,

ashtu si pushteti pa drejtësi asht tirani…”

 

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook