Bertrand Russell (1872-1970) – Shpirti i protestës

Bertrand Russell (1872-1970)

Bertrand Russell (1872-1970)

“Mos ndaloni së protestuari, mos ndaloni së menduari ndryshe, mos rreshtni së bëri pyetje,

duke i vënë në diskutim autoritetet, vendet dhe dogmat e ndryshme.

Nuk ekziston nji e vërtetë absolute. Mos ndaloni së menduari.

Bëhuni zëra jashtë korit… Bëhuni ajo pesha që e përkul dërrasën…

Nji njeri që s’mendon ndryshe, është si nji farë që s’rritet kurrë…”

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook